قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه سوری (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

تغییر شیوه «سرشماری» جدید سال ۱۴۰۵ | مراجعه حضوری به درب منازل نداریم

  • کد خبر: ۱۴۱۲۱۱
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
تغییر شیوه «سرشماری» جدید سال ۱۴۰۵ | مراجعه حضوری به درب منازل نداریم
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران از اجرای سرشماری سال ۱۴۰۵ به شیوه‌های ثبتی "مبنا" خبر داد و گفت: سه شهر پردیس، پرند و پیشوا برای اجرای آزمایشی این سرشماری در استان تهران انتخاب شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علاء الدین ازوجی در تشریح روند اجرای سرشماری سال ۱۴۰۵ گفت: بر اساس قانون از سال ۱۳۳۵ تاکنون هر ۱۰ سال سرشماری در کشور انجام شده است، اما شیوه مراجعه حضوری در سرشماری بعدی تغییر خواهد کرد. در حقیقت بر اساس مصوبه سال ۱۳۹۹ هیات وزیران سرشماری سال ۱۴۰۵ به شیوه ثبتی مبنا اجرا خواهد شد.

وی افزود: در شیوه ثبتی مبنا به جای مراجعات مکرر به مردم از اطلاعات واحد‌های آماری که در سامانه‌ها و پایانه‌های معتبر کشور وجود دارد بهره گرفته می‌شود و به این ترتیب کاهش هزینه‌ها، کاهش بار پاسخگویی برای مردم بدلیل مراجعه مکرر توسط ماموران آمارگیری، افزایش سرعت، کاهش زمان و تولید انتشار آمار‌ها و افزایش کیفی آمار‌ها به عنوان مزایای این روش محقق می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات جلسه ستاد ملی سرشماری ثبتی مبنا، مرکز آمار ایران مکلف شده است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط و با هدف تقویت بهبود و تکمیل داده‌های اداری و زیرساخت‌های مورد نیاز سرشماری سال ۱۴۰۵ به صورت آزمایشی سرشماری را در برخی نقاط کشور به اجرا درآورد.

وی تاکید کرد: در همین راستا سرشماری در سال گذشته به صورت آزمایشی در ۵ منطقه منتخب کشور به اجرا درآمد. در سال جاری نیز قرار است این سرشماری بطور آزمایشی در چند شهر منتخب از استان‌های کشور به اجرا درآید که در استان تهران نیز سه شهر پردیس، پرند و پیشوا برای اجرای آزمایشی سرشماری انتخاب شده‌اند. 

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اینکه اجرای این سرشماری در استان تهران با هدایت مرکز آمار ایران و با هماهنگی و همکاری استانداری تهران، سازمان مدیریت و برنامه استان تهران، فرمانداری شهرستان‌های پردیس، رباط کریم و پیشوا و همچنین مشارکت شهرداری‌های پردیس، پرند و پیشوا انجام خواهد شد افزود: شرکت پست استان هم همکاری تنگاتنگ و مشارکت جدی در اجرای این سرشماری خواهد داشت.

وی افزود: شهروندانی که در شهر‌های پردیس، پرند و پیشوا ساکن هستند از یکم تا ۳۰ ام دی ماه فرصت دارند برای اعلام نشانی و کدپستی خود با مراجعه به سایت تغییر نشانی سازمان ثبت احوال به آدرس https://www.ncr.ir/changeAddress نسبت به ثبت مشخصات خود و اعضای خانوارشان در پایگاه اطلاعات ایرانیان اقدام کنند.

ازوجی تاکید کرد: در این سرشماری هیچ مراجعه حضوری به درب منازل نخواهد شد و سرشماری فقط از طریق ثبت اطلاعات خانوار‌ها در سامانه اینترنتی یادشده انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->